Hanoo  
 

Om Oss

Jag heter Frida, och bor i centrala Göteborg tillsammans med sambon Lobo, katterna och majsormen Angel. Med tre högaktiva katter i en ganska liten lägenhet kretsar väldigt mycket kring dem, och de är alltid med och "stjälper till" när vi pysslar med saker hemma. Jag har varit koratägare sedan 2000, då kattprinsen Hanoo dök upp i mitt liv. När en kompis till Hanoo skulle införskaffas fanns det inga aktiva uppfödare i Sverige, och då kom beslutet om att åtminstone ta kull på den katten jag köpte för att sprida denna underbara men ack så lilla ras vidare. Intentionen att bli "en stor uppfödare" har aldrig funnits, utan planerna är långsiktiga och arbetet går väldigt långsamt.

Jag försöker alltid hålla min kunskap om katter i allämhet och korater och avel i synnerhet aktuell. Därför är jag SVERAK-diplomerad, har gått Pawpeds kurser steg 1 och 2, och är aktiv i FIFé Korat Breeders Council, det internationella uppfödarrådet.

Frida

Den delen av livet som inte bara handlar om katter kretsar kring kemi och miljö, jag pluggar till civ.ing på Chalmers och i och med det finns inte tid till fler hobbies... De dagar jag inte begraver näsan i skolböcker tillbringar jag gärna med skissblock eller symaskin, för att skapa möbler, kläder eller andra onyttiga men vackra prylar (med en förkärlek till historiska/retrokläder från medeltid till 50-tal).

Vi tar gärna emot gäster som vill träffar korater även när vi inte har kull, och det finns absolut inget tvång att ens fundera på att köpa en. Skicka ett mail eller slå en signal bara... Jag har som intention att alltid svara på mail, så försök igen om du inte fått svar för då har det trillar bort längs vägen. Det underlättar jättemycket för mig om jag får en liten presentation så jag vet vad det är för människa jag är påväg att ringa till, det surrar väldigt många namn i huvudet när det är kattungar på väg.


Kontaktuppgifter:
E-mail:
Frida: frida.aberg[at]gmail.com
OBS!(ändra [at] mot @)

Telefon:
0706-267228